Bekymret for framtiden:

Frykter kunstforeningas død

I et brev til kommunen uttrykker ledelsen i Harstad kunstforening bekymring for framtiden. Fra høsten kan det hende det er over.

ULØNNET: Merethe Kamsøy har ikke hatt lønn de syv årene hun har ledet kunstforeninga. Nå orker hun ikke lenger. Både hun og styret i Harstad kunstforening håper kommunen vil bidra til å opprettholde foreningas tilbud, som blant annet omfatter kurs for barn og unge. Arkivfoto  Foto: Åse Hjelvik

nyheter

Harstad kunstforening opplever at det blir stadig vanskeligere å rekruttere nok frivillige til de ulike oppgavene i foreninga. Styremedlemmene har en stor og arbeidskrevende oppgave, men mangelen på tid, penger og ressurser gjør at de ikke kan gjennomføre tilbud de ønsker å få til.

– For eksempel vil vi starte opp en kunstgruppe for ungdom mellom 16 og 20 år. Den vil fungere på samme måte som barnekunstskolen, med innleid instruktør, heter det i brevet til kommunen.