Vil kjøpe mer på Evenskjer

Neste uke behandler kommunestyret i Skånland selskapet Picassos søknad om å kjøpe kommunal tomt på nær to mål i Evenskjer sentrum.

kjøper seg opp: Knut Eidissen i Picasso kjøper seg opp i Evenskjer sentrum. Nå vil han gjerne ha et område bak Coop Extra. Foto: Tone A. Karlsen 

nyheter

I februar kjøpte daglig leder Knut Eidissen i Picasso alle aksjene i Evenskjer Bygg As, og overtok tre eiendommer og to forretningsbygg der Coop Extra, Vinmonopolet, og flere andre forretninger er lokalisert i dag.


Kjøper Evenskjer Bygg AS

Picasso kjøper alle aksjene i Evenskjer Bygg AS med virkning fra 1. januar 2019.

 

Neste uke skal kommunestyret i Skånland ta stilling til om Eidissen også får kjøpe et areal på 1800 kvadratmeter bak Coop Extra, eid av kommunen. Rådmannen foreslår at Picasso får kjøpe til en pris av 250 kroner kvadratmeteren, som da vil si at selskapet må ut med 450.000 kroner for eiendom på 1800 kvadratmeter midt i Evenskjer sentrum. Rådmannen foreslår samtidig at eiendommen ikke skal kunne benyttes til andre formål enn det gjeldende reguleringsbestemmelser tilsier, som er forretning, kontor og lekeområde.