Ny kjøpmann reåpner lokalbutikk i Evenes:

Total fornyelse i Bogen

Det jobbes på spreng i lokalene til Bunnpris i Bogen. Ny kjøpmann skal reåpne butikken førstkommende torsdag.

ny butikk: Bunnpris i Bogen får ny fasade, nytt inngangsparti og nye drivere. Raymond Johansen (t.h.) blir kjøpmann og har med seg Petter Karlsen (midten) og André Frantzen på eiersiden. Foto: Tone A. Karlsen 

nyheter

Butikken har fått ny fasade og nytt inngangsparti, betalingsdisker, reoler og belysning skiftes ut. Butikken blir snudd opp ned med inngang mot parkeringsplassen. Mandag, tirsdag og onsdag denne uka ser de seg nødt til å stenge butikken for å få flyttet om på alt.

– Jeg ser store muligheter for butikken som nå blir modernisert både innvendig og utvendig, og er i vekst. Vi skal ha et bedre tilpasset varesortiment til lokalbefolkninga, for det viktigste er tilfredse kunder, sier kjøpmann Raymond Johansen.