Min Trio med ny Glimt-låt

SELSKAP: – Glimt har jo en fantastisk låt i «Bodø/Glimt Førr Evig» signert Halvdan Sivertsen (BILDE), sier vokalist Aleksander Torsvik Emilsen i Min Trio, som snart er ute med en ny Glimt-låt.  Foto: tore skadal

nyheter

Den glade gjengen i Min Trio innrømmer glatt at det er med skrekkblandet fryd de snart presenterer årets nye Glimt-låt, melder Avisa Nordland denne uke.

– Glimt har jo en fantastisk låt i «Bodø/Glimt Førr Evig» signert Halvdan Sivertsen. Den gir assosiasjoner til håp og takknemlighet og er perfekt å synge i etterkant av en seier. Vår Glimt-låt er for å gi trøkk og å fyre opp stemningen og forventningen. For vår del handler det om å mane til fotballfest og kamplyst, sier vokalist Aleksander Torsvik Emilsen i Min Trio.

Vokalist Aleksander har ivret mest, men han har fått med seg gitarkompisene sine fra Lødingen på fotballprosjektet. Snart skal låten slippes løs og gutta gleder seg stort, i tillegg til at de selvsagt er spent på hvordan nykommeren blir mottatt, skriver det i en artikkel i Avisa Nordland.

Søndag kveld i åttetiden er det sesongstart for Bodø/Glimt i eliteserien. Glimt får besøk av Rosenborg hjemme på Aspmyra i Bodø. To timer før sesongåpner Tromsø IL på bortebane mot Ranheim i Trondheim.