Dette jobbet politiet med torsdag

Husbrann i Nordreisa  Foto: Politiet

nyheter

Sørreisa: Politiet har avholdt promillekontroll. 20 kontrollerte bilførere, og ingen overtredelser, melder politiet klokken 21.18.

Målselv: Politiet har avholdt promillekontrolle på Rundhaug. 12 kontrollerte førere, og ingen overtredelser er resultatet, melder politiet 20.34.

Leknes: Bilfører stanset av patrulje. – Mistanke om ruspåvirket kjøring og kjøring uten gyldig førerkort. Bevissikring utført, melder politiet klokken 18.50.

Fauske: Trafikkontroll med fokus på bilbelte- og mobilbruk. 34 kontrollerte og ingen reaksjoner, melder politiet klokken 17.03.

Kåfjord: Politiet rykker ut til Djupvik etter at en utenlandsk trailer skal ha kjørt av veien. Det er ikke meldt om personskade. – Trafikken kan på nåværende tidspunkt passere stedet, melder politiet klokken 15.30.

Flakstad: Politiet i Nordland melder klokken 12.45 om en ulykke med en lastebil i Bø. Kjøretøyet har kjørt av veien. Det meldes ikke om personskade. Kraftilaget er varslet fordi en kraftledning er skadet. Det er glatt på stedet, skriver politiet klokken 12.50.

Tromsø: Melding om at en fotgjenger har blitt påkjørt av en buss på Storelva i Tromsø klokken 09.12.  Ukjent skadeomfang.  Oppdatering 09.22: Nødetatene er fremme på stedet. Fotgjengeren er ved bevissthet. Ukjent skadegrad. Veien er sperret på stedet. Den involverte bussen er ikke en rutebuss, melder politiet i Troms. Oppdatering 09.41: Fotgjengeren er fraktet til Universitetssykehuset i Tromsø for sjekk. Trafikken går nå som normalt på stedet. Sak vil bli opprettet, opplyser politiet torsdag.

Nordreisa: Et bolighus brant i natt ned i Rotsund. Det var personellet på en tilfeldig forbipasserende ambulanse som meldte fra om brannen rundt klokken 02.40. De knuste ei rute i et nabohus for å få evakuert beboerne, to personer. Klokken 3 ble det meldt full overtenning og fare for spredning. Klokken halv fem drev brannvesenet med kontrollert nedbrenning. Det var da ikke lenger fare for spredning. Politiet hadde gjort rede for alle som er registrert på adressen.

Balsfjord: Klokken 22.45 i går kveld rykket brannvesenet ut til Storsteinnes der det brant i en garasje og flere kjøretøy. Det var ikke personer i bygget som brant. Garasjen ble nedbrent. En personbil og to busser brant også.

Fauske: Statens vegvesen har kontrollert 52 tunge kjøretøy. Én ble avskiltet for ikke å ha gjennomført periodisk kjøretøykontroll. To tekniske mangler på brems, men dekk og kjettinger var ok.

Dette jobbet politiet med onsdag