Dette jobbet politiet med onsdag

nyheter

Bodø: Trafikkuhell i lyskrysset på Grønnåsen. Nødetater på tur til stedet, melder politiet klokken 19.10. Klokken 19.29: Ene bilen ska ha kjørt på rødt lys. Ingen personskade. Trafikken dirigeres på stedet. Klokken 19.39: Begge bilene berget. Trafikken åpen for ferdsel. En del kø i begge retninger.

Sandnessjøen: Melding om slagsmål mellom to menn ved Skansen. – Patruljen har kontroll, og avhør av de involverte gjennomføres, melder politiet klokken 15.33.

Bodø: Sammenstøt mellom to biler i Parkveien. Nødetater er på stedet, melder politiet klokken 15.32.

Tromsø: Politiet har gjennomført kontroll på Stakkevollvegen, men fokus på bruk av håndholdt telefon under kjøring. – Det resulterte i tre forenklede forelegg og en anmeldelse, melder politiet klokken 14.38.

Bardufoss: Det ble begått innbrudd i flere bedrifter på Andselv natt til onsdag. Etter åstedsundersøkelse og sikring av overvåkningsvideo fra en av bedriftene er en person pågrepet. - Vedkommende har status som siktet i forbindelse med innbruddene, sier politiet klokken 1230.

Heia: Politiet har fått melding om brann i dekkene på en tilhenger ved Sagelvvatn nær E6 ved Heia. Tilhengeren som er lastet med betongvegger står på en avkjørsel. Nødetatene er på vei til stedet. Dette melder politiet klokken 1220. 40 minutter senere melder politiet at brannen er slukket og at trafikken går som normalt på stedet.

Narvik: En utenlands varebil ble onsdag stoppet for kontroll. Sammen med Statens vegvesen er det dokumentert 500 kilo overlast, opplyser politiet i Nordland rundt klokken 1130.

Bodø:  En grå Mazda med KT-registrering er stjålet fra Olav Vs gate i Bodø. Politiet går klokken 09.45 ut og ber om tips.

Tromsø: I forbindelse med et annet oppdrag kom en politipatrulje over en hasjplante og annen narkotika på en privat adresse i byen. En person er siktet for dette, meldte politiet klokken 22 tirsdag kveld.

Saltdal: Statens vegvesens utekontroll sjekket 63 tunge kjøretøy i går. En lastebil ble avskiltet fordi det ikke var utført periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll). Et vogntog fikk bruksforbud for oljelekkasje fra last på henger. En fører fikk muntlig advarsel for brudd på kjøre- og hviletidsbestemmelsene. Etaten melder at dekk og kjettinger var ok på alle kjøretøy.

Tromsdalen: I en kontroll utført av Statens vegvesen viste bremsekontroller av tunge kjøretøy mindre feil og mangler. Kontroll av lastsikring, samt dekk og kjetting resulterte ikke i reaksjoner.

Kilpisjärvi: 14 tunge kjøretøy ble kontrollert for dekk og kjettinger tirsdag. Ett kjøretøy ble ilagt bruksforbud.Dette jobbet politiet med tirsdag