Dette jobbet politiet med tirsdag

nyheter

Finnsnes: Cirka klokken 16.30 fikk politiet melding om utforkjøring i sentrum og rykket ut. Det var ikke personskader, men politiet oppretter sak og etterforsker hendelsen, melder politiet klokken 17.57.

Harstad: Les egen sak om det her.

Skibotn: Statens vegvesen har avholdt tungtransportkontroll på E6 i Skibotn. Resultatet etter endt kontroll, var at tre utenlandske sjåfører er anmeldt for brudd på kjøre- og hviletidsbestemmelsene. – En fører med bruk av sjåførkort tilhørende en annen fører, er anmeldt og pålagt døgnhvile. To sjåfører anmeldt og pålagt døgnhvile, melder Statens vegvesen klokken 17.28.

Nordkjosbotn: Melding om trafikkuhell med bil som har havnet på taket på E8. Politi og ambulanse har rykket ut. – Ingen personer ved bilen. Det opplyses at ingen er skadd og ambulanse har forlatt, melder politiet klokken 16.09. Politiet undersøker videre.

Saltdal: Viltnemnda er på Rognan i forbindelse med søk etter skadd rådyr. Vil også søke nær boligområder, sier politiet klokken 10.

Andenes: En person i 40-årene er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand og uten gyldig førerkort. Politiet oppretter sak på forholdene, melder politiet klokken 06.15.

Saltdal: Statens vegvesen har hatt kontroll av tunge kjøretøy og sjekket 48 enheter. De fant én teknisk mangel (lys på henger), ga én muntlig advarsel for kjøre- og hviletid og ga ett pålegg om å bytte ut en skadet stropp som var en liten del av lastsikring.

Lekenes: Politiet meldte mandag ettermiddag om et trafikkuhell der en personbil, rød Mazda, har kjørt ut av veien ved Borge. Bilen ligger godt utenfor veien. Det var to personer i bilen, ikke personskade. - De involverte tatt hånd om av forbipasserende. Meldes om glatt veibane på stedet, sa politiet da.

Les mer om hva politiet jobbet med mandag her