Denne gjengen fra Stangnes vant Beste UB på fylkesmessa i Troms

Byggesettfabrikken UB fra Stangnes videregående skole vant Beste UB 2019 på fylkesmessa i Troms.

VINNERNE: Byggesettfabrikken UB fra stangnes videregående skole gikk av med seieren. Fra venstre: Anneli Karlsen, Mina Bergersen, Heidi Rekkedal, Mathilde Elven, Marie Fredriksen. FOTO: Snæp UB 

nyheter

I skarp konkurranse med mange svært gode ungdomsbedrifter, tok Byggesettfabrikken UB den gjeveste prisen, Innovasjon Norges pris for Beste Ungdomsbedrift i Troms. Det blir dermed NM på Lillestrøm for denne gjengen 25.-26. april 2019. I tillegg tok de to førsteplasser til.

Vil nå flere jenter

Ungdomsbedriften består av fem elever: Mina Bergersen, Marie Fredriksen, Mathilde Elven, Anneli Karlsen og Heidi Rekkedal. De har, som navnet tilsier, utviklet et byggesett som skal øke interessen for, og styrke rekrutteringen til, byggfag. Særlig jenter har de et sterkt mål om å nå fram til.