–Vi har hatt det perfekt i Harstad

Om få dager forlater nederlenderne Åsegarden. Alliert trening i Harstad og Kvæfjord er dermed historie.

PERFEKTE FORHOLD Oberstløytnant Piwek(t.v.), oberstløytnant Trond Thomassen, og liasionoffiser de Hollander mener terningsforlholdene i og rundt Åsegarden har fungert perfekt. – Våre soldater ovenatter ofte i telt ved Reinmoan, står tidlig opp om morgene og tar seg til slalombakken i Sollia for å trene før de drar tilbake om ettermiddagen for en ny natt i teltet, sier Piwek.  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Så snart den siste kontingenten med nederlendere har forlatt leiren starter sjef for Alliert Treningssenter, oberstløytnant Trond Thomassen og hans stab, å pakke ned utstyr som skal flyttes til Indre Troms og Porsanger.

– Avgjørelsen er tatt, og jeg må bare følge de vedtak som er gjort. Nå flytter vi ATC (Allied Training Center) til Indre Troms.