– Takler det

Vekstkoordinator Beate Stellander i Evenes mener kommunen skal klare å ta unna den første bølgen av boligetterspørsel som vil komme i deres kommune.

Beate Stellander er vekstkoordinator i Evenes kommune. Arkivfoto: Tone A. Karlsen 

nyheter

– Vi er en liten kommune med få til å gjøre jobben. Men vi jobber målrettet med de utbyggingsprosjektene som allerede er i gang, og vi mener den forventede boligetterspørselen i starten i vår kommune er et volum vi skal klare å ta unna, sier Stellander.


Regionen kan få minst 515 tilflyttere

En ny rapport viser at minst 515 nye innflyttere bosetter seg i regionen som følge av flystasjonsetableringen på Evenes. Det haster med å bygge boliger til dem.

 

Men hun mener det er veldig viktig at boligetterspørselen koordineres med resten av regionen, slik at innflytterne kan slå seg ned der de vil, med de trivselsfaktorer rundt seg som de ønsker, om det er i by eller land.