Bytter fylkeslag

Tjeldsund Frp hører nå til fylkeslaget i Troms og Finnmark. Jorunn Heidi Olsen fra Tjeldsund er valgt inn i styret til fylkeslaget.

Jorunn Heidi Olsen, i Tjeldsund Frp, blir sentral i nytt fylkeslag, ettersom Tjeldsund har valgt tilhørighet til Troms og Finnmark framover.  Foto: Hans Viktor Øye

nyheter

Olsen er gruppeleder og medlemsansvarlig i Tjeldsund Frp, og var i forkant av helgas møte foreslått som kandidat til fylkestingslista. Under nominasjonsmøtet i fylkeslaget som var sist lørdag, ble Olsen valgt inn på tiendeplass på listen. Hun er også valgt inn som fast styremedlem i fylkeslaget, etter at Line Miriam Sandberg ikke tok gjenvalg.

– Jeg er ydmyk over tilliten som er vist meg, sier Jorunn Heidi Olsen, i en pressemelding fra Tjeldsund Frp.

Tjeldsund Fremskrittsparti deltok med to delegater og en observatør på års- og nominasjonsmøtet i Troms og Finnmark Frp, som var 8. – 9. februar.

– Dette er nytt på flere måter. Troms og Finnmark Frp ble stiftet sist mai etter at fylkene Troms og Finnmark er besluttet slått sammen. Årets møte var derfor det første i sitt slag for det nye fylkeslaget, skriver Kyrre Grotnes fra Tjeldsund Frp i pressemeldingen.

Tjeldsund Frp ble stiftet mai i fjor, som et nytt felles lokallag for kommunene Skånland og Tjeldsund.


Grotnes ble valgt til leder

Tjeldsund Fremskrittsparti avholdt årsmøte onsdag 3. oktober.

 

– Dermed er ikke Tjeldsund Frp lenger tilknyttet Nordland Frp, men Troms og Finnmark Frp, og deltok for første gang med dette fylkeslaget, forteller de.Folket opprørt over asylmottak

Temperaturen ble høy da lokalbefolkning og næringsliv stilte i formannskapet i Skånland for å protestere mot planer om asylmottak på Elvemo.