Påført kutt med glass på utested

En sen bytur resulterte i besøk på legevakta for en harstadværing natt til søndag.

Én person ble kjørt til legevakta på Harstad sykehus etter en hendelse på et utested i Harstad.  Foto: Øivind Arvola

nyheter

Det melder Troms politidistrikt klokken 03.57 natt til søndag.

- Én person er fraktet til legevakten etter å ha fått et glass i ansiktet på et utested.

Det var i øre- og halsregionen at vedkommende hadde blitt påført kutt. Flere detaljer rundt hendelsen har riktignok ikke politiet på nåværende tidspunkt. Politiet melder om et uklart hendelsesforløp, men bekrefter at sak vil bli opprettet og etterforsket.

I Harstad ble også en bilfører sikting for kjøring i alkoholpåvirket tilstand natt til søndag. Politiet tok tester på føreren, noe som resulterte i beslag av førerkort og anmeldelse. Det melder Troms politidistrikt klokken 06.28.

En sort og hvit hund ble funnet i Harstad sentrum natt til søndag. Hunden var iført refleksvest, og politiet oppfordrer eieren til å ta kontakt på 02800 for gjenforening.

I Narvik utartet det seg et slagsmål mellom to personer. Én person er pågrepet, mens den andre personen er sendt med ambulanse for undersøkelse og behandling. Utrykningspolitiet i Narvik stanset også en bil hvor de mistenker at føreren var beruset, og en etterforsking er startet.