Dette jobbet politiet med fredag

nyheter

Balsfjord: En skolebuss har kjørt av vegen på Fylkesvei 296 ved Sagelvatnet. - Ingen elever i bussen og ingen skader, sier politiet i en melding klokken 1440.

Lofoten: Politiet i Nordland melder rundt klokken 1330 at det har vært en ulykke med traktor i Valberg fredag. - En til behandling for klemskade, sier politiet.

Tromsø: UP har tatt beslag i et førerkort grunnet for dårlig skrapet frontrute. Sak opprettet. Slik så det ut inni bilen, melder politiet rundt klokken 1330.

 

Tromsø: Flere droner er observert ved Tromsø maritime skole, meldte politiet klokken 10.10. Flygingen er ikke godkjent av Avinor. Det er ifølge politiet et kinesisk turfølge som sto bak hendelsen. Politiet oppretter sak på forholdet. Det ble først rapportert at det var åtte droner i luften, men det viser seg at reisefølget besto av åtte personer. Det var to droner i aktivitet, sier politiet rundt klokken 1130.

Sjøvegan: Brannvesen og ambulanse er ankommet til en bolig som brenner. Det bor én person i huset, denne er i sikkerhet, melder politiet klokken 07.05. Det kommer røyk fra en vegg, melder brannvesenet. For øyeblikket ser man ingen åpne flammer. Klokken 08 melder politiet at brannvesenet hadde kontroll før politiet ankom. En person er sjekket av helsepersonell. Brannårsaken er ukjent.

Sortland: En person er satt i arrest fordi han var overstadig beruset i sentrum av Sortland, meldte politiet klokken 7.

Takvatnet: Nødetatene rykket ut etter melding om at en bil var observert liggende i grøfta på E6 ved avkjøringen til Mauken skytefelt. Ved ankomst fant politiet en bevisstløs person i bilen. Ambulansehelikopter ble sendt til stedet og tok mannen med til UNN Tromsø. Ut fra spor på ulykkesstedet antar politiet at mannen var alene i bilen.

Tromsø: En mann i 20-årene ble i natt stoppet av UP og anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Tromsø: Nærmere midnatt meldte politiet at nødetatene var på vei til ei leilighet i Knausen borettslag på Stakkevollan i Tromsø. Brannalarmen ble utløst av røykutvikling som følge av tørrkoking.

Dette jobbet politiet med torsdag