Inviterer til sceneshow og kunstutstilling

UKM i Harstad går av stabelen 16. mars.

PÅMELDING UKM nærmer seg. I forkant tilbyr arrangørene gratis workshop til de som er først til mølla. 

nyheter

Hvert år deltar over 20.000 ungdommer i hele landet på UKM (ung kultur møtes). Dette er ifølge arrangørene landets viktigste visningsarena for ungdommer mellom 13–20 år. En kulturell plattform, slik at de kan vise hva de brenner for, enten man snakker om dans, musikk, teater, trylling, fotografi, tekst, maleri eller andre uttrykk.

I Harstad arrangeres UKM lørdag 16. mars, med sceneshow på Harstad Kulturhus og kunstutstilling på UiT. Et fagpanel velger ut representanter fra Harstad, som vil gå videre til fylkesfestivalen på Finnsnes, hvor det blir plukket ut representanter til den nasjonale festivalen.

Påmeldingsfrist for å melde seg på UKM er satt til 3. mars.

UKM i Harstad arrangeres av Ungdommens Hus og Radio Harstad. I forkant av UKM arrangeres det også gratis helgeworkshoper:

– Dans/koreografi 9–10. februar.

– Musikk 9–10. februar.

– Street art 9–10. februar.

– Teater 16–17. februar.

– Animasjonsfilm 23- 24. februar.

Påmeldingsfrist for workshopen er dagen før den starter. Men arrangørene understreker at det er lurt å melde seg på raskt, da det er begrenset med plasser.


Gull og gråstein

Suverent spill og merkelig filmkonsept under slagverksensemblet SISUs Ilios-konsert.Fikk oppleve aliens i fjæra

Ikke hver dag uhyrer lurer under overflata i Altevågen. Verdenspremièren på Sub Adventure ble noe helt utenom det vanlige, i god Ilios-stil.Travelt år for Kristoffersen

Ifølge nettstedet bachtrack.com var Hamida Kristoffersen en av de travleste kvinnelige operasangerne i verden i 2018.