Dette jobbet politiet med mandag

nyheter

Tromsø: Workinnmarka. Melding om røykutvikling fra en leilighet i Workinntoppen. Sprinkleranlegget er utløst. Brannvesenet er på stedet. Meldingen oppdateres når vi kommer frem, skriver Troms politidistrikt.

Branntilløpet ble slukket av sprinkleranlegget. Det var ingen beboere hjemme i den aktuelle leiligheten. Ingen personskader. De øvrige beboerne i boligkomplekset får nå returnere tilbake til leilighetene sine, melder politiet.

Silsand: Nødetatene rykker ut til Silsand etter innkommet melding om mulig brannrøyk fra en enebolig. Oppdateres.

Viste seg å være matos. Ingen brann. Beboer har kontroll på situasjonen, oppdaterer politiet etter hvert.

Tromsø: Bevæpnet politi rykket ut til en bankfilial på Jekta etter utløst ransalarm. Viste seg at alarmen var utløst ved en feil, opplyser Troms politidistrikt.

Ramberg: Politiet i Nordland  har i samråd med kommunen bedt beboere i rasutsatte områder om å evakuere sine boliger og ta opphold ved Ramberg Skole. Dette melder politiet rundt klokken 1315. Senere kom melding om at bilisten hadde kjørt av veien og at bilen havnet på taket. Føreren fremstår som lettere skadet og kjøres til legevakt av ambulanse, meldes det klokken 13.40.

Saltfjellet: En bil er involvert i en trafikkulykke på E6 like sør for Lønsdal i Nordland, meldte politiet kl 12.20.

Noe senere melder Nordland politidistrikt at fører har kjørt ut av vei og gått rundt på tak. Fremstår som lettere skadd, og kjøres til legevakt av ambulansen. Patruljen oppretter sak.

Finnsnes: Nødetatene rykket ut etter melding om brann i en personbil ved Skavikneset på Riksvei 86 mandag morgen. Da politiet kom fram ble det konstatert at det var en kjøleslange som hadde sprukket. Dette produserte store mengder damp, som ble feiltolket som brann. Det er ikke meldt om personskader.

Ballstad: Et snøras gikk i Kremmervikveien i formiddag. Raser er cirka 100 meter bredt og stanset før det nådde bebyggelsen. Det var ingen tegn til at personer var tatt av raset. Flere snøras er utløst i området. Fv 818 ved Ballstad er stengt på grunn av faren for nye ras. Beboere i området evakueres.

Harstad: I en trafikkontroll ved Harstad skole ble det utstedt tre forenklede forelegg for kjøring mot skilt og brudd på vikeplikt. En fører fikk sitt førerkort beslaglagt for å ha snakket i mobiltelefon under kjøring. Føreren hadde seks prikker fra før. Dette melder politiet rundt klokken 0900.

Bjørnfjell: Mandag morgen er det kolonnekjøring på grunn av uvær. E10 kan bli stengt på kort varsel.

Kvæfjord: En elg ble i natt påkjørt ved Storjorda. Elgen løp videre og viltnemnda er varslet. Det meldes om mye elg langs veien, opplyser politiet.

Harstad: En bilfører anmeldes for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort. Han kom i politiet søkelys natt til mandag etter at han kjørte inn i en husvegg. Det ble kun mindre skader på veggen og ingen personskader.

Kilpisjärvi: Natt til mandag gjennomførte Statens vegvesen tungtransportkontroll der 18 ble kontrollert. Fire av disse fikk bruksforbud på grunn av dekk som ikke var egnet for snø og isdekke.

Fauske: UP stanset en bil der føreren var mistenkt for ruspåvirket kjøring. Det ble tatt beslag i en mindre mengde narkotika og saken vil bli etterforsket.

Tysfjord: Søndag ettermiddag var to biler involvert i en front mot front-kollisjon på Drag. Tre personer i bilene var alle våkne da nødetatene kom til. En hadde smerker i overkroppen og ble fraktet i sykehus i Bodø. De andre to ble kjørt til legesjekk i Narvik.