La ned for ti år siden – gjenoppstår på Ludo

The Flash Gordons fra Narvik er tilbake, og det nærmest i samme drakt som debuten for ti år siden.

PÅ LUDO: Originalbesetningen i The Flash Gordons er på plass og musikkformen ligger i landskapet alternativ rock. Pressefoto 

nyheter

– I all hemmelighet har bandet ligget i hardtrening og finpusset på det nye materialet fra deres helt ferske plate Tonight. Den er mikset og mastret i Bodø av Hallstein Sandvin og Håvard Christensen. Guttene gir i februar ut sin tredje plate, og det er fremdeles vokalist Thomas Hofstad som er arkitekt og låtskriver i bandet. Harstad og Ludo er neste stoppested etter noen konserter i Narvik og Lofoten. En miniturné i Bodø-traktene står så for tur i slutten av februar.

Dette står i en pressemelding fra bandet.


Markerte 50-årsjubileum over hele landsdelen

Lørdag var det 50 år siden Studentsamskipnaden ble opprettet. Jubileet ble markert på UiT Harstad i går.

 

Originalbesetningen i The Flash Gordons er på plass og musikkformen ligger i landskapet alternativ rock. Besetningen består av Andreas Hagen Edvardsen (gitar, kor), Tom Fredrik Indresand (gitar, keyboard), Trond Jacobsen (bass), Ronnie Dread (trommer, kor) og i cockpiten Kaptein Thomas Hofstad (vokal, gitar).

– Benytt sjansen til å se dette nyoppståtte rockbandet i det som er et uoffisielt releaseparty i Harstad, sier Tom Fredrik Indresand.


Konsert på Ludo:

Se video: Her er høydepunktene fra RSP & Thomax

Fredag spilte Patrick "RSP" Bottolfsen konsert på Ludo med Thomax. Support var Marco Dagsvold (Maero) og Kantona.

 

Fremover skriver at The Flash Gordons la ned som band for flere år siden. Men alle medlemmene i bandet har spilt musikk, gjerne i flere forskjellige prosjekter. Ti år senere sier de seg veldig klare for å satse igjen. En stund etter at bandet la ned ble de sågar spurt om å delta i finalen på NRK Urørt, skrev Fremover høsten 2018.


Tungvann-veteran kommer til byen fredag:

Joddski inntar Ludo

Tungtvann-veteranen Joddski (40) har ikke ligget på latsiden siste året.