Dette jobbet politiet med i Troms og Nordland fredag

nyheter

Harstad: UP har avholdt laserkontroll på Kilhusveien, meldes det klokken 21.50 fredag. 11 bilførere fikk forenklet forelegg på grunn av for høy hastighet. Høyeste hastighet var 63 km/t i 50-sonen, melder Troms politidistrikt.

Tromsø: Melding om innbrudd i bil i Tromsø som stod parkert i sentrum utenfor Nordlysbygget, meldes det klokken 21.30 fredag kveld. Patrulje har vært på stedet og gjort undersøkelser. Noe av tyvegodset er funnet takket være godt politiarbeid. Ingen gjerningsperson (-er) pågrepet. Forholdet ble meldt til politiet kl. 2030, melder Troms politidistrikt. Politiet er interessert i tips fra publikum som evt. har opplysninger i saken. Tips meldes på telefon 02800.

Djupvik E6: Melding om påkjørsel av elg, meldes det klokken 20.45 fredag kveld.  Ikke personskade og elgen sprang videre. Viltnemnda varsles, opplyser Nordland politidistrikt.

Lofoten: Politiet har stanset en fører i Gravdal som fremsto ruset, meldes det klokken 18.50 fredag kveld. Vedkommende hadde ikke gyldig førerkort. Fører er en mann i 20 årene. Fremstilles for legevakten for bevissikring. Politiet oppretter sak, melder Nordland politidistrikt.

Fauske: I Røvikatunellen har up hatt fartskontroll, meldes det klokken 19.19. Endte med at 9 førere ble ilagt forelegg, og 1 fører blir anmeldt og fått førerkortet beslaglagt. Sistnevnte ble målt til 121 km/t.

Kabelvåg: UP har gjennomført trafikkontroll ved Hopen, meldes det klokken 19.05 fredag kveld.  Resultat: Ett forenklet forelegg, hastighet 94 km/t i 80 sone, opplyser poltiet i Nordland.

E10 på svensk side av Riksgränsen er stengt fredag ettermiddag fra klokken 1413. På Trafikverkets hjemmeside står det at veien regnes åpnet klokken 19. Dette på grunn av dårlig vær. Les mer om utfordringer i trafikken på grunn av været fredag

En personbil og lastebil har kollidert fredag på E10 i Gullesfjord. Ifølge politiet har kjøretøyene kollidert front mot front. Det er store skader på kjøretøy. Tre personer er involvert. Politiet sier ikke noe om skadeomfanget i meldingen som kom rundt klokken 13.

Fra Hattfjelldal kommer melding om brann i et fjøs fredag ettermiddag. Ambulansepersonell har sjekket person som innhalerte røyk. Vedkommende skal være i god form. Politiet etterforsker årsak til brannen. Melding om brannen ble lagt ut rundt klokken 13. Brannvesenet melder at brannen er slukket. Amb. sjekket ut person som har innhalert røyk. Alt ok. Politiet foretar undersøkelser, melder Nordland politidistrikt ved 14-tiden.

Et vogntog har sakset i Grane i Nordland fredag morgen. - Trafikken står på E6. Politiet er på vei for å dirigere trafikk, sier politiet rundt klokken 0915.

En trailer sperrer E10 i Vest i Lofoten fredag morgen. - Bilberger og entreprenør på vei til stedet, meldte politiet rundt klokken 0845.

En bil har havnet utfor veien på Fagernes i Narvik fredag morgen. Det er ikke meldt om personskade, sier politiet i en melding rundt klokken 0745.

Politiet i Troms har ikke kommet med noen meldinger om aktivitet i distriktet natt til fredag eller fredag morgen.

I Valnesfjord i Nordland har politiet fått melding om trafikkulykke ved Østerkløft fredag morgen. Rundt klokken 07 melder politiet at en bil har havnet på veien. Berging er på tur. Ingen skal være skadet.

Natt til fredag har politiet fått melding om bilbrukstyveri i Melbu i Nordland. - Bilen er funnet kollidert ikke langt fra stedet den ble stjålet. Åstedsundersøkelse er gjennomført og sak er opprettet, sier politiet i en melding rundt klokken 0300.

På Bjørnfjell har en trailer sakset og sperret begge kjørefelt natt til fredag. Politiet melder at det oppsto kø på stedet og rykket ut.

En sjåfør har mistet førerkortet etter å ha sladdet og krasjet i en snødunge sent torsdag. Ingen personskade, sier politiet om hendelsen i Vefsn i Nordland.