En nestor takker av: Ottar har vært advokat i over 40 år

I over 40 år har han virket som advokat i Harstad. Når gir han seg, Ottar Nilsen. Advokat emeritus, som det heter, når kappa er lagt bort.

ADVOKAT EMERITUS: Ottar Nilsen ved Eurojuris Harstad har lagt bort advokatkappa for godt etter en lang arbeidskarriere i retten. - 43 år uten stopp får holde. Men det har vært spennende og utfordrende år, sider han. Foto: Tina Eilertsen. 

nyheter

Kolleger nøler ikke med å kalle ham en nestor i bransjen, og en viktig støttespiller for næringslivet i regionen.

- 43 år uten stopp er nok. Jeg gikk ut som partner allerede høsten 2017, jeg ville prøve å trappe gradvis ned. Men det viste seg å være umulig. Er man advokat må man være det 100 prosent og vel så det. Nå har jeg sagt fra meg bevillingen, nå vil jeg bruke tida til andre ting, sier Ottar Nilsen få dager etter at han begynte å kalle seg pensjonist.