Dette jobbet politiet med lørdag

nyheter

Flere meldinger om drone som har flydd over riksvei 80 i Skjæringa Bodø. Politiet søker etter pilot, melder etaten klokken 12.27.

Politiet har gjennomført promillekontroll i Grågåsvegen i Mosjøen. 90 førere kontrollert, ingen reaksjoner, melder politiet klokken 12.05.

På fylkesvei 17 i Sandnessjøen har politiet gjennomført promillekontroll. 89 førere kontrollert. Ingen reaksjoner, melder politiet klokken 11.17.

Melding om en trailer som har problemer med å komme seg opp en bakke på E8 Hundbergan. Kjørefeltet inn mot Tromsø skal være sperret. UP er straks på stedet. Veitrafikksentralen varslet, melder politiet klokken 09.48.

Fra klokken 08.30 lørdag morgen er det normal rutestart på sambandet Stangnes-Sørrolsen etter en periode med hardt vær.

Alle nødetatene rykket ut til trafikkulykke på Bergneset i Balsfjord. Meldingen gikk ut på at to biler hadde kollidert. – Airbag utløst og mindre materielle skader, melder politiet klokken 08.04.

Klokken 08.45 opplyser politiet at nødetatene er på stedet. To personer involvert i ulykken. – Disse var aggresive og gikk til slutt til angrep på helsepersonell. Personene måtte stripses til politiet ankom stedet.

I den siste meldingen fra politiet opplyses det om at flere av helsepersonellet ble slått, men ingen har meldt om skade. Personene som var involvert i ulykken er kjørt til legevakt sammen med politiet. Mistanke om ruspåvirket kjøring, melder politiet klokken 08.53.

Melding om brann i enebolig på Fauske. Nødetater er på tur til stedet, melder politiet klokken 07.36.

Senere opplyser politiet at brannvesen er på stedet og slukking pågår. Politiet er i tillegg på stedet.

Personbil kjørt av veien og i et gjerde i Rønvika i Bodø. To menn pågrepet i saken. Mistanke om ruspåvirket kjøring. Bevissikring gjennomført. Sak opprettet, melder politiet klokken 06.43.

Klokken 01.39 fikk politiet i Brønnøysund melding om en mann som kom inn på et utested med flere luftvåpen. Han skal ha avfyrt et skudd mot taket. Folk på stedet fikk kontroll på mannen. Ingen personer ble skadet på stedet, melder politiet klokken 05.39.

Patruljen i Mo i Rana har dempet musikken på en privatadresse. – Vedkommende gått pålegg om å holde det stille resten av natten, melder politiet klokken 04.27.

Politiet melder om bråk utenfor Styrhuset pub i Svolvær. En person bortvist. Vedkommende etterkom ikke pålegget. Anmeldes for dette, melder politiet klokken 03.44.

En mann anmeldes for uaktsom kjøring på Ørnes. – Fører kjørt på en sånn måte at han fikk sleng på bilen slik at den havnet i grøfta, melder politiet klokken 03.38.

En person pågrepet for å ha satt fyr på to søppelbokser på Myre. Ingen andre skader, melder politiet klokken 03.30.

Festbråk på en privatadresse i Narvik. – Festeier gitt pålegg av patrulje om at det må bli stilt, melder politiet klokken 02.41.

Senere opplyser politiet at mannen ble pågrepet av politiet. – Det er startet etterforskning, og vedkommende blir fulgt opp av helsevesen.

Patruljen i Rana har avholdt promillekontroll i Nesnaveien i Rana. 60 kontrollerte, ingen reaksjoner, melder politiet klokken 00.53.