– Målet å få flere turister til Kvæfjord

Neste helg står en rekke lokale matprodusenter på stand under Grüne Woche i Berlin.

til berlinb: Nils Arthur Gjeitanger(t-v.), Arvid Norskott, Ellen Eliseussen og Susanne Hentchel drar til Berlin for å representere Kvæfjord Matkultur. Foto: Andreas Isachsen  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

Grüne Woche (Grønn uke), er en internasjonal mat- og reiselivsmesse som har vært arrangert siden 1926. Årlig besøker mellom en halv og en million mennesker messen som i år arrangeres fra 18.- 27. januar.

Innehaver av Bark Spiseri og Bar, Nils Arthur Gjeitanger, har deltatt på messen to ganger tidligere. I år får han med seg Susanne Hentchel fra Refsnes Matglede og Dalheim Gård. I tillegg stiller prosjektleder Ellen Eliseussen og ordfører Tobjørn Larsen fra Kvæfjord kommune.