Sterk teatervinter i vente

Selv om Kulturhuset har mange bra konsert- og humoropplevelser på menyen denne våren, lokker kulturhusdirektøren og stab med mye spennende scenekunst.

Ny folder klar: Markedsansvarlig Tone Christoffersen og kulturhusdirektør Ola M. Løkholm gleder seg til kulturhusvåren, og vil gjerne fylle salene med begeistret publikum. Foto:  Foto: Tone A. Karlsen

nyheter

Avtroppende kulturhusdirektør Ola M. Løkholm er på full fart inn i sin siste sesong, og er glad for å kunne presentere flere høyst intellektuelle, litterære dramatiseringer av kjente bøker i avslutningsperioden sin. Først ut er Hålogaland Teaters tolkning av «De usynlige» av Roy Jacobsen 7. februar, med Riksteatrets nye oppsetning av «Havboka» til Morten Strøksnes, bare to dager etter. Så er det Tarjei Vesaas «Fuglane» 2. april, også med Riksteatret.

– Vi opplever at publikum i Harstad viser større interesse for godt teater de senere år. Det er ikke mange årene siden det var først og fremst konserter publikum ville ha. Når nå interessen for teater har tatt seg opp dreier vi repertoaret litt, sier Løkholm.