Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

I Ragnar Schølbergs vei i Bodø har et tre blåst over veien. 110-sentralen varsler oppsynsmannen, melder politiet klokken 20.15.

I Bodø har politiet fjernet en beruset mann fra privatadresse etter klager på støy. – Innbringes til arrest inntil han blir edru, melder politiet klokken 19.26.

Vinden har tatt tak i ei trampoline på en privatadresse i Mosjøen. En patrulje har vært på stedet og sikret denne. Ingen skader påført personer eller boliger, melder politiet klokken 19.24.

Politiet opplyser om svært glatt kjørebane på riksvei 80 ved Naurstadhøgda i Bodø, melder politiet klokken 19.20.

UP har beslaglagt førerkortet til en mann etter måling på 117 km/t i 80 sone, melder politiet klokken 18.30. Hendelsen skjedde i Røvikatunnellen på Fauske.

Veggplater løsnet fra husfasade i Prinsens gate i Bodø. Brannvesenet er på stedet for sikring. Gaten blir stengt inntil videre, melder politiet klokken 17.53.

Bil i grøfta i Rana. Ulykken skal ha skjedd på E6 ved Jamtlia. – Ikke personskade. Fører kontakter bilberging, melder politiet klokken 17.15.

Vogntog kjørt av veien på Saltfjellet. Fører melder om nakkesmerter. – Svært sterk vind på stedet. Nødetatene er på vei, opplyser politiet klokken 16.55.

Senere opplyser politiet at fører fraktes til sykehus i Rana.

UP har avholdt fartskontroll i Målselv i 60 sone. Sju bilførere ilagt forenklet forelegg for fartsovertredelse, melder politiet klokken 15.34.

Fotgjenger påkjørt i Nordstrandveien i Bodø. Nødetatene på vei til stedet, melder politiet klokken 15.25.

Senere opplyser politiet at veien er stengt på grunn av hendelsen og omkjøring skjer via Rønvikleira. Ulykken har skjedd i eller ved fotgjengerfelt. Den påkjørte fraktes til sykehus. Ukjent skadeomfang.

Politiet melder om flere løse takplater på fjøs på Leknes. – Eier og forsikringsselskap varslet og skal forsøke å sikre huset, melder politiet klokken 14.19.

Beruset mann fjernet fra Fauske hotell grunnet ordensforstyrrelse. – Blir i politiarrest inntil videre, melder politiet klokken 15.13.

Person slått på hotell i sentrum. Fornærmede sendt til legevakt for behandling. – Vedkommende har fått flenge i hodet som må sys. Politiet har snakket med personen og vitne. Vi har video av mistenkte, melder politiet klokken 13.36. Begge er menn i 30-årene. Etterforskes videre ved Bodø politistasjon.

Er du på vei mot Narvik skal du vite at det er stor elgfare på strekningen Bjerkvik-Øyjord. Spesielt i omådet Geisvik er det mye elg, melder politiet.

På Strand i Sortland var det et trafikkuhell i morgentimene. En bil kjørte av veien uten at det oppsto personskader på føreren som var alene i bilen. Det er mistanke om ruspåvirket kjøring. Bevissikring utført og førerkortet beslaglagt. Føren var i 20-årene.

Politiet i Tromsø fikk i halv to-tiden i natt melding om slagsmål og rykket ut til Kroken. Det var ingen som sloss da de ankom, men tre personer blir anmeldt for bruk og besittelse av narkotika. Den ene av disse blir også anmeldt for å ha med seg pepperspray.

Ved en fartskontroll i Nordkjosbotn i natt tok UP en mannlig bilfører i 20-årene for å ha kjørt i 84 km/t i 60-sone. Førerkortet ble beslaglagt på grunn av antall prikker.

En Airbnb-utleier i Tromsø oppdaget at to utenlandske gjester var ruset i hans hjem. Politiet dro til stedet og det ble da gjort funn av hasj. Begge ble pågrepet og vil bli bøtelagt, meldte politiet klokken 02.40 i natt.

UP stoppet en bil på Fauske rundt midnatt, der føreren framsto som ruset. Føreren erkjente bruk av narkotika. Bevissikring ble utført og det ble funnet mindre mengder narkotika i bilen. Sak opprettes og førerkortet ble beslaglagt.

En grå VW Passat ble stjålet i Bodø sent onsdag kveld.

Dette jobbet politiet med onsdag