Nye regler i HRS sitt kundetorg

Nye regler for levering av privat avfall hos HRS på Stangnes skaper kraftig irritasjon hos noen. Andre mener det er problemfritt.

KUNDETORG: Det nye kundetorget på Stangnes kan ikke benyttes av folk i uniformerte biler eller arbeidstøy. Da må de heller komme når HRS har langåpent. Arkivfoto: Andreas Isachsen  Foto: Andreas Isachsen

nyheter

I en annonse i Harstad Tidende fredag skrev HRS: «Vi har gjort noen erfaringer med HRS-kortet gjennom første driftsår, og vil fra 1. januar innføre noen driftsendringer som gjelder vårt private kundetorg på Stangnes.»

– I Harstad er HRS-kortet og kundetorget nytt. Vi hadde lagt inn beregninger for hvor mye vi antok ville komme inn. Så har det vist seg at det har kommet mye mer, blant annet fra en del næringsdrivende, sier daglig leder i HRS Husholdning, Line Dalhaug, og informasjonskonsulent Marielle Eriksen.