Artig - men dødpunkter

Når byens morsomste menn og kvinner samler seg i byens storstue for å underholde, da er forventningene store. Og noen innfridde til fulle, mens andre igjen dessverre bommet litt, både på humor og publikum.
nyheter

Standup har de siste par årene virkelig festet grepet på publikum her i byen, og noen viser at de virkelig har noe på scenen og gjøre – og leverer solid. Og det er disse som skaper mer enn høflig humring i salen. Jeg velger derfor å nevne høydepunktene litt mer spesifikt enn de øvrige.

Først ut var Ronny Fyhn Hansen, som sparket friskt fra seg, og traff godt. Hans beskrivelse av konas shoppingvaner, gjør nok kanskje at han risikerer en liten reprimande med hjemkomst i kveld. Men det fortjener han, og han står det garantert av. En av tankene etter kvelden er over, er at den katta hans, den skulle jeg virkelig likt å se.