– Spennende tid

Maria Killingberg og Marion Myhre var to av over 100 unge mennesker som sjekket ut karrieremulighetene under romjulstreffet fredag.

KLAR Maria Killingberg (t.v.) og Marion Myhre er ferdig utdannede barnevernspedagoger ved UiT Harstad til våren. Under romjulstreffet utforsket de i første rekke jobbmulighetene i kommunen.  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

Begge går barnevernspedagog-studiet ved UiT Harstad. Til våren er de ferdig utdannede med bachelorgrad.

– Primært ønsket vi å snakke med kommunens folk om muligheten for ansettelse i barnevernstjenesten, eller andre stillinger der vår utdanning er relevant, eksempelvis miljøarbeid rettet mot barn og unge. Men vi er åpne for å vurdere flere typer jobber. Det er en spennende tid for oss som straks er ferdig utdannet, forteller de.