Full støtte til lørdagens store julefest på torget

Harstad Tidende er avhengig av støtte fra omgivelsene for å videreføre bytiltak som lørdagens julefest på torget, forteller markedssjef Ramona Hegrenes.

GLEDER SEG Lørdag er det tid for stor julefest på torget i Harstad. Fra venstre: Markedssjef Ramona Hegrenes i Harstad Tidende sammen med Therese Eide og Hilde Langseth fra Sparebanken Nord-Norge.  Foto: Kjell Magne Angelsen

nyheter

Hun er derfor svært fornøyd med at arrangementet har blitt en del av «Samfunnsløftet» til Sparebanken Nord-Norge, gjennom støtte til arrangementet med 75.000 kroner. Banken selv finner tiltaket vel verdt å støtte.

– Det er viktig å bygge under aktiviteter som skaper liv og røre i lokalsamfunnet vårt. Vi ønsker å være med å inspirere andre til å aktivisere seg, sier Therese Eide og Hilde Langseth fra Sparebanken Nord-Norge.

De neste årene skal banken bruke flere hundre millioner kroner på å støtte tiltak i vår landsdel. I april ba de derfor alle i Nord-Norge om innspill på hvordan pengene på best mulig måte kan utvikle Nord-Norge. Responsen har vært enorm. Over 10.000 innspill er mottatt.

– Vi i Harstad Tidende er opptatt av alt som er bra for byen. Derfor tar vi initiativ til aktiviteter som julefesten og sommerfesten. Dette er andre året vi trommer til julefest, og vi håper flest mulig tar tilbudet i bruk.

– Arrangementet er også viktig for handelsstanden i sentrum. I fjor var dagsomsetningen da vi avviklet julefesten nesten den beste enkelte butikker hadde opplevd det året, påminner Hegrenes.

Under festen tilbyr arrangørene gratis kino med barnepass for alle barn mellom 5–12 år. Men man må huske på å bestille plass på forhånd. Ellers blir det muligheter til å varme seg i en lavvo med vedvarme, underholdning på scenen, ponniridning og mye mer.


Fikk penger til hjertestarter og sosiale turer

Sulland Gruppen ga torsdag 10.000 kroner til Kvæfjord Frivilligsentral og Totonor.Leder:

Ikke noe å vente på

Harstads politikere har vedtatt at elbilister også skal betale i bomringen. De har bare ikke bestemt seg for når det skal skje.Lanserer bok om rettsoppgjøret etter krigen i Harstad

Førsteamanuensis Baard Herman Borge ved UiT Harstad snakker lørdag om en fersk bokutgivelse ved UiT Harstad.