Her skal de presentere en ny festival i Harstad

Skal skape magi - bokstavelig talt.

GLØDER: Her skal folk som gløder for Harstad møtes fredag ettermiddag.  Foto: Elisabeth Strand Fredriksen

nyheter

HarstadGlød er navnet på en gruppe aktører i harstadsamfunnet som ønsker å skape nye, publikumsrettede tiltak i regionen. Det er Harstadregionens næringsforening som har tatt initiativ og inviterer næringsliv, idrett og kultur til å bidra til HarstadGlød.

Fredag ettermiddag er interesserte invitert til Galleri Nord-Norge og det første åpne arrangementet i HarstadGlød.

Her skal Hanne J. Handå fra Ungdommens Hus forteller om initiativet, visjonene, målene og tiltakene. Sabrina van der Ley fra Sør-Troms Museum presenterer utstillingen med skulpturer av Aase Texmon Rygh i galleriet og Maria Utsi fra Festspillene i Nord-Norge oppsummerer Kulturnatt Harstad.

Dessuten skal Rolf Olsen i Harstad Profileringspool presentere prosjektet Magisk i lag. Her henter han fram Gunnar Aamot Hansen, som intervjues om en ny magifestival, og han ber Knut Erik Sundquist presentere programmet i festivalen Contrasto.

Se videoen: Magiske Gunnar finner ut hvem som ga redaktøren sitt første kyss

Det blir servert fiskesuppe og brød til de som kommer på arrangementet.