Dette jobber politiet med torsdag

nyheter

Politiet møtte på to personer i en bil i et parkeringsanlegg ved et kjøpesenter i Tromsø torsdag. Bilen var påsatt falske kjennemerker. - Det er uklart eierforhold i forhold til bil. Fører anmeldes for kjøring uten førerkort og tyveri av kjennemerker. Bilen er tatt i beslag, sier politiet i en melding rundt klokken 19.

Politiet har foretatt åstedsundersøkelse i forbindelse med en arbeidsulykke som fant sted torsdag formiddag på Kvaløya. To personer ramlet da ned fra et stillas og begge ble sendt til Legevakten. - En med bruddskader i en arm mens den andre var kraftig forslått. Sak opprettet, sier politiet rundt klokken 1745. Les mer her i egen sak: To skoleelever ramlet fra stillas

Et vogntog har sakset på E6 i Djupvik forteller politiet i Troms rundt klokken 1810 torsdag ettermiddag. - Større kjøretøy klarer ikke å passere. Vi er på vei til stedet, sier politiet.

En buss har sklidd av vegen på FV 227 ved Russevåg, meldes klokken 15.31. Kun materielle skader. Det var ingen passasjerer om bord i bussen. Vi er på vei til stedet, melder Troms politidistrikt.

Nytt trafikkuhell på Bjørnfjell, meldess det klokken 15.11 To trailere har støtt sammen like ved der de to andre trailerene står og venter på berging. Kun mulig for mindre kjøretøy å passere. Ingen personskader er meldt, opplyser Nordland politidistrikt. Politiet meldte at veien er åpen i begge felt rundt klokken 18.

Up har avholdt trafikkontroll sammen med Statens vegvesen på Trofors i Mosjøen, melder det klokken 15.20. 25 førere ble kontrollert. Politiet kontrollerte 4 førere i forholdt til kjøre - hviletiden. SVV skrev ut 3 gebyrer for dårlige dekk, og ett gebyr for overlast.

Politiet har hatt adferdskontroll i lyskrysset Storgata / Vestregata i Tromsø, meldes det klokken 14.27. To førere ble ilagt forenklet forelegg for kjøring på rødt lys, melder Troms politidistrikt.

UP har avholdt laserkontroll i 60 sone på stedet på Alteidet i Kvænange, meldes det klokke 13.50.. Fire bilførere fikk utstedt forenklet forelegg. Høyeste hastighet var 77 km/t, opplyser politiet i Troms.

To trailere sperrer veien på ved vindmølleparken på Bjørnfjell. Det er lange køer på stedet, melder politiet klokken 12.45. Politi er på stedet. Trafikken går forbi i ett felt. Bilberging er på vei, ankommer om ca 30 min, meldes det klokken 15.00.

En politipatrulje under utrykning kolliderte like før klokken 12 med en møtende personbil på Kårvikneset ved Finnsnes. Det ble kun materielle skader på bilene. Personbilen står delvis i grøfta og berging er bestilt. Spesialenheten er rutinemessig varslet. Totalt var fire personer involvert i uhellet; tre tjenestepersoner i politibilen og én person i den sivile personbilen.

En mann er siktet for promillekjøring etter et trafikkuhell i Bø i Vesterålen, meldte politiet klokken 06.50. Førere ble ikke skadd i uhellet. Bevissikring er gjennomført, og mannen anmeldes også for kjøring uten gyldig førerkort.

En mann ble påkjørt av toget ved Skonseng i Rana klokken 05.02. Mannen ble sendt til Rana sykehus med alvorlige skader. Nordlandsbanen er stengt mens ulykkesstedet undersøkes av politiet. Klokken 07.45 meldes det at Nordlandsbanen er åpen for trafikk igjen.

Naboer klaget på musikk og støy fra en privatadresse på Mørkved i Bodø, meldte politiet klokken halv fem i natt. En patrulje ble sendt til stedet og påla huseier å dempe seg.

En bil med henger ble stanset for kontroll i Mosjøen, meldte politiet i Nordland i natt. Føreren hadde ikke gyldig førerkort for å trekke hengeren, og anmeldes derfor. Hengeren måtte parkeres på stedet.

Etter en rekke kontroller i går hadde UP sjekket 994 bilførere i Troms. To ble anmeldt for ruskjøring.

Dette jobbet politiet med onsdag