Dette jobber politiet med tirsdag

Mandag kveld kjørte skled doningen av veien i Harstadbotn. Det var dog ikke så dramatisk at politiet ble koblet inn.  Foto: Privat

nyheter

En fotgjenger skal være påkjørt i Sortland sentrum tirsdag ettermiddag. Dette meldte politiet rundt klokken 1645. Etter noen minutter hadde politiet og ambulanse kommet til stedet. Der møtte de en person som var påkjørt, våken og bevisst. Vesterålsgaten ved gamle rådhuset er stengt i begge retninger foreløpig. Politiet sier at det er påvist benbrudd.

Trafikkuhell ved Cirkle K. på Stokmarknes, meldes det klokken 14.31.Front mot front. To personer involvert, begge ute av bilene. Er bevisst.  Bilene blokkerer krysset på stedet. En person kjørt til sykehus av ambulanse, ukjent skadeomfang. Fører nr 2 tilsynelatende uskadd, meldes det klokken 14.36, opplyser Nordland politidistrikt.

Politiet gjennomført laserkontroll i Fjellveien i Bodø,meldes det klokken 14.22. Målingen foretatt i en 30 sone. Ett forenklet forelgg foreskrevet, 42 km/t, opplyser politiet i Nordland.

UP gjennomført trafikkontroll i Holandsvika i Mosjøen, meldes det klokken 14.19.  23 kontrollerte, ingen reaksjoner, melder Nordland politidistrikt.

Brannmeldingen sa at det hadde vært brann på et kjøkken. Ifølge brannvesenet var det ingen synlige flammer å se ved ankomst.

En død rein er funnet i ei grøft i Lødingen. Reinen er påkjørt. Reineier er varslet.

UP har hatt promillekontroll i Kabelvåg i dag. 86 ble kontrollert. Ingen reaksjoner.

I kontroller langs skoleveier i morgentimene har politiet i Tromsø utstedt to forenklede forelegg i Tromsdalen og ett, samt én anmeldelse, i området Stakkevollan. Alle reaksjoner på grunn av ulovlig kjøring mot skilting.

Politiet bevæpner seg i Rana i dag. Årsaken er en øvelse i Gruben-området sammen med brannvesenet og ambulanse. Øvingsområdet vil være merket med skilt.

Brann i enebolig meldte politiet klokken 23 i går. Huset i Digermulen var fullstendig overtent da brannvesenet ankom. Det var ingen personer i huset. Det ble jobbet for at brannen ikke skulle spre seg til en nærliggende garasje. Litt over midnatt kom meldingen om at huset var nedbrent og at brannvesenet drev etterslokking. Ingen andre bygg og ingen personer ble skadet. Politiet etterforsker saken.

Det siste døgnet har vært et branndøgn. Fra vår artikkel "Dette jobbet politiet med mandag" framgår det at det brant i Tromsø. Også Finnmark har hatt sin brann. Det skjedde i Kvalsund, der et ubebodd hus i Klubbukt brant ned. Det skjedde på kvelden, og politiet i Finnmark melder at det var vind og at innsatsen på brannstedet besto i å hindre spredning til andre hus. Klokken 22 meldte politiet at brannvesenet hadde kontroll og at ingen andre bygg sto i fare for å bli antent.