First Lego League-finale:

Ibestad-elever utmerket seg på Fornebu

Det ble ingen premie denne gang, for elevene fra Ibestad ungdomsskole som deltok i den skandinaviske finalen av First Lego League.

KLASSEN: 8. klasse fra Ibestad ungdomsskole kunne ikke dra hjem med seier etter helgas First Lego League-finale, men fikk skryt av dommerne. Bak f.v: Elias Håvardsønn Hansen, Sigurd Hanssen, Tobias Leander Hanssen, Tobias Jensen og Robin Marr. Foran f.v: Alf Magne Strande, Anna Linnea Wiik Takøy, Dominik Ribeaux Veranes og Nasir Wafa.  Foto: Privat

nyheter

Men prosjektet deres gjorde inntrykk på dommerne meddeler foresatt Hilde Karin Hanssen som var med på turen.

– Elevene fikk positiv respons på fremleggelsen av prosjektet og hvordan research-delen av Andøya Space Center ble gjort. I tillegg fikk vi gode tilbakemeldinger på at alle var inkludert i prosjektet, sier Hanssen.