Han har kjøpt denne sentrumsgården for 15 mill.

Siden 2006 har Gjensidigegården vært eid av Tromsø-selskapet Integrade. I. desember overtar Aagaard-Nilsen 1.- og 2. etasje i bygget.

optimist: Karl Erik Aagaard-Nilsen overtar deler av Gjensidigegården 1. desember. – Jeg har stor tro på sentrum i årene som kommer og satser på å få inn attraktive leietakere i bygget som kan bidra til økt aktivitet i sentrum. Foto: Andreas Isachsen 

nyheter

Fortsatt er det sikkert mange harstadværinger som kaller plassen der bygget ligger for «Helga Lind-hjørnet». Men siden kvartalet ble bygget opp igjen etter bybrannen 1. august 1992, har Gjensidige forsikring holdt til på hjørnet. De eide også bygget fram til 2006, da de solgte til Integrade.

Nærhet til markedet viktig

– Da vi fikk en lokal aktør som var interessert i å kjøpe deler av bygget valgte vi å selge. Både fordi Aagaard- Nilsen ønsker å skape aktivitet i bygget som gagner sentrum, men også fordi vi ønsker å fokusere på vår virksomhet i Tromsø, der vi holder til.