Nå har de funnet skjeggkre på skolen i Harstad: De kan haike med hjem

Foreldrene til elevene på Medkila skole har fått et brev om at det er oppdaget skjeggkre på skolen. Tiltak er satt i gang.

UBUDNE GJESTER: Medkila skole har ubudne gjester. Det er oppdaget fem skjeggkre på skolen, men etter utlegging av limfeller er det ikke påvist skjeggkre i disse. Kanskje er problemet håndterbart. Medkila skole er prøveklut for bekjempelse av disse skadedyrene i Harstad. Arkivfoto: Andreas Isachsen 

nyheter

I brevet heter det at «skadedyret beklageligvis er påvist ved Medkila skole.»

– Det er få av dem, faktisk har vi funnet bare fem skjeggkre på hele skolen. Vi har satt ut limfeller, og ved befaring tirsdag i forrige uke fant vi ingen dyr. Vi ønsker likevel at foreldrene skal være klar over dette, sier rektor Anja Storvoll Stenhaug om hvorfor de sendte ut brevet.