De møter overveldende respons for kulturfest i mørtna

Arrangementene strømmer på for Kulturnatt neste fredag. Her blir alt fra dans, musikk, sang og kunst, til utenomjordiske vesener.

Kultur og næring på lag: Rune Torbergsen (Bysenteret), Gunnar Aamodt (Bertheustorget), Nina Dons-Hansen (Kunststien), Ramona Hegrenes (Harstad Tidende), Anders Søvik (Kultur i Troms), Abazar Hamid (artist), Tony Simonsen (Waynes Coffee), Marit Strand Fredriksen (Harstad Travparks Travskole), Tone Christoffersen (Kulturhuset), Randi Olsen (Festspillene), Linda Vinje (Kremtoppen) og Bård Andreassen (Festspillene)  Foto: FRANK R ROKSOY

nyheter

Du husker kanskje de gigantiske dinosaurene som Festspillene hadde hentet inn i juni? Nå kommer kompaniet Close-Act tilbake til Harstad igjen. Men denne gang skal de ikke gå på stylter som giga-dinoer. Nå skal harstadværingene få besøk av noen lysende utenomjordiske vesener i forestillingen «I-Puppets».

– Det er ikke så lurt å gå på stylter på is, så det nederlandske kompaniet kommer nå med ei forestilling som egner seg perfekt til nordnorsk mørketid, sier markeds- og kommunikasjonssjef Victoria Bakken hos Festspillene i Nord-Norge.