Kila-musikken vant pokaler

Andre- og tredjeplass i nordnorsk korpskonkurranse i Narvik.

PUBLIKUMSPRIS: Arrangementets ungdommer stemte frem Kila Musikkforening som vinner av publikumsprisen. Foto: Privat 

nyheter

Forrige helg ble korpskonkurransen «Høstspill» arrangert i Narvik. Fra Harstad deltok Kila Musikkforening.

– Knallhard og lang jobbing ga resultater. Kila musikkforening gikk nemlig av med to av to mulige pokaler, forteller Magnus Grydeland i korpset.

– Konkurransens prestasjoner resulterte i en god tredjeplass i klassen for voksenkorps. Også i år var vi kun ett poeng unna førsteplassen. LKAB fra Narvik tok andreplassen med et halvt poeng mer, mens førsteplassen gikk til Sørreisa musikkforening med ett poeng mer. Selv om plasseringen ble to hakk lavere enn det vi ønsket, var det en god trøst at vi mottok kveldens publikumspris. Dette er en pris som avgjøres og deles ut av arrangementets ungdommer. Den tildeles det korpset som de mener var det mest spennende og underholdende å høre og se på. Prisen har Kila musikkforening aldri mottatt før, så vi sier oss svært godt fornøyd med at ungdommen, som utgjør den kommende korpsgenerasjonen, mener at Kila musikkforening var best.

– Nå skal vi gå gjennom tilbakemeldingene fra dommerne og ta dette med i jobben videre. Det venter nemlig ett nytt repertoar som rettes mot det som for mange regnes som årets fineste høytid – i desember. Her skal vi by på mange spennende godbiter, sier Magnus Grydeland.