Dette jobbet politiet med torsdag

nyheter

Trekkvogna er totalskadd etter brann i et vogntog på E10 på Bjørnfjell. Torsdag kveld melder politiet at brannen er slukket og at føreren er brakt til legevakt for sjekk.

To personbiler kolliderte på Finnsnes torsdag kveld. Ifølge politiet er det tilsynelatende små eller ingen personskader. Hvorfor kollisjonen skjedde er ikke kjent.

Bevæpnet politi øver ved kommunehuset på Årstein i Gratangen, melder politiet. Øvingen startet kl 17 og varer til kl 21. Øvelsen er varslet med skilt.

Melding om trafikkulykke på Kvaløysletta ved Troms, meldte politiet klokken 12.02. En lastebil skal ha kjørt i grøfta og veltet. Tett tåke på stedet. Ingen ble skadet, melder Troms politidistrikt. Bileier har bestilt berging, meldte poltiet ved 12.40-tiden. Vegen er nå åpen, meldes det klokken 14.45.

En person ble lettere skadet i forbindelse med at en truck veltet ved en bedrift på Skattøra. Arbeidstilsynet er varslet. Vi har vært på stedet. Sak vil bli opprettet, melder politiet klokken 12.32.

Politiet på Finnsnes har hatt trafikkontroll i sentrum med tanke på mobilbruk, opplyser politiet ved 14.20-tiden. Det resulterte i 3ff, melder Troms politidistrikt.

En bil med to personer har kjørt ut av veien i Saltnesbrua på Rognan, melder poltiet ved 12.30-tiden. Begge er ute av bilen. Ikke alvorlige personskader, melder Nordland politidistrikt. Bilen hentet av bilberging - fri ferdsel. De to som var i ,bilen er til sjekk hos lege. Politiet etterforsker forholdet, melder politiet ved

En person mistenkt for ruspåvirket kjøring på Gravdal i Lofoten melder politiet ved 12.30-tiden torsdag. Etterforsking startet, opplyser Nordland politidistrikt.

Melding om røykutvikling fra et bolighus i Sørkjosen ved 09.39. Det skal ikke være personer i huset. Nødetatene er på vei til stedet, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet. Røykutvikling fra kjeller. Huset er evakuert. Ingen åpne flammer observert pr. nå, mleder politiet klokken 10.39.Nødetatene er ferdig på stedet. Røykutviklingen skyldtes at gjenstander var plassert oppå en vedovn som det var fyrt opp i. Sak vil bli opprettet, melders det klokken 11.11 av Troms politidistrikt.

Melding om innbrudd i lokalene tilhørende en religiøs forening i sentrum av Tromsø, melder politiet klokken 10.41. En ytterdør er ødelagt og en prosjektør er stjålet. En person ble pågrepet på stedet. Sak vil bli opprettet, opplyser Troms politidistrikt.

Harstad: Innbrudd på Stangnes videregående skole. Knust vindu og diverse dører inne på skolen. Gjerningspersonen ble pågrepet på bopel kort tid etter innbruddet. Skolen blir stengt i dag på grunn av behov for opprydding. Sak opprettet.

Nødetatene rykket ut til brann i kjøretøy ved Sømna, melder politiet klokken 08.43. Under fylling av drivstoff har drivstoff tatt fyr. Manen som fylte har fått skader og må til lege. Skadeomfang ukjent. Ikke alvorlig personskade. Politiet har startet etterforsking, melder Nordland politidistrikt litt over klokken 11.00 torsdag.

Harstad: Én person er siktet for promillekjøring etter å ha blitt tatt bak rattet i Medkila. Vi har sikret oss de nødvendige prøver, førerkortet er beslaglagt. Sak opprettes, melder politiet natt til torsdag.

I løpet av natta er det stjålet en bil på Gruben i Rana, melder politiet torsdag morgen. Bilen er en rød Opel Astra med reg YA42334. Observasjoner av bilen meldes til politiet tlf 02800. Etter tips fra publikum er bilen kommet til rette. Politiet etterforsker saken, melder politiet ved12.00 tiden torsdag.

Harstad: Onsdag ca. klokka 16.00 ble en bil stjålet på Bergseng. Det er en sølvfarget Hyundai Santa Fe. En kvinne i 20-årene er mistenkt for tyveriet.