– De har i løpet av fredagen til å melde seg for politiet

Dette sier etterforskningsleder Morten Hole ved Harstad politistasjon.

TATT Politiet melder at de som begikk skadeverk på HRS i helga ble filmet av overvåkingskamera på bedriftens område.  Foto: Illustrasjon

nyheter

Sist helg ble det begått skadeverk mot maskinparken til Hålogaland ressursselskap på Stangnes. Ubudne gjester hadde tatt seg inn på området. Inne i førerhuset på hjullastere ble det funnet stein. Det er derfor ingen tvil om at skadene ble påført med vilje.

– Vi har nå gått over tapen fra overvåkingskamera på bedriftens område. Der er flere gjerningspersoner fanget på film. Disse oppfordrer vi nå til å melde seg selv til politiet så raskt som mulig. Har de ikke meldt seg i løpet av fredag, vurderer vi å gjøre videotapen offentlig, slik at de kan bli identifisert av folk som vet hvem de er, advarer Morten Hole.