Bufetat hedret fosterfamilier i Harstad:

Håper på flere familier

Bufetat inviterte tirsdag fosterforeldre og deres familier til en «åpen dag» i Harstad for å hedre fosterforeldre for den store og viktige jobben de gjør.

HEDRET: Elaine Meland (t.v.), Elin Kjernåsen, Randi Myrvang og Synnøve Orvik stilte opp i Harstad for å hedre fosterfamiliene. At vi ikke har bilde fra forsamlingen kommer av at det er restriksjoner i fotograferingen av fosterbarn.   Foto: ivar L. Paulsen

nyheter

Fosterhjemstjenesten i Sortland og Harstad dekker et svært område. Lofoten, Vesterålen, Ofoten og Sør-Troms. Alle områdene har sine åpne dager, og i Harstad hadde 60-70 personer med smått og stort møtt opp.

– Det er mellom 1200 og 1300 barn i nordnorske fosterhjem, og vi trenger stadig flere fosterforeldre, sier avdelingsleder Synnøve Orvik.