Vi oppdaterer gjennom dagen:

Dette jobbet politiet med i Nord-Norge onsdag

nyheter

UP har gjennomført laserkontroll på FV85 Kjerringnesdalen, Sortland, melder politiet ved 14.35-tiden. 5FF høyeste fart 109 km/t i 80-sone, opplyser Nordland politidistrikt.

Up gjennomført laserkontroll Olav V gate/R80 i Bodø onsdag. 4 FF - høyeste hastighet 67 km/t i 50 sonen.

Politiet har gjennomført adferdskontroll i sentrum av Rana, melder politiet klokken 14.45. 3 FF for mobilbruk, melder Nordland politidistrikt.

Blandingshund, gulbrun av farge og beskrives som mellomstor savnet fra Holtvegen i Tromsø, melder politiet i 14.22-tiden. Hunden har rosa halsbånd. Ta kontakt med politiet på 02800 hvis du har tatt vare på hunden slik at den kan forenes med sin eier igjen, skriver Troms politidistrikt.

Politiet i Lofoten og Vesterålen gjennomfører øvelse i Sortland sentrum, melder politiet ved 13.00-tiden onsdag.  Politiet vil være bevæpnet. Øvelsen vil være varslet med skilt, opplyser Nordland politidistrikt.

Politiet på Finnsnes har avholdt kontroll hvor fokus har vært rettet mot ruspåvirket kjøring og dokumenter, meldes det klokken 1310 onsdag. 20 bilførere ble kontrollert og alle fikk fortsette ferden, opplyser Troms politidistrikt.

UP har hatt kontroll i sentrum av Tromsø for å avdekke bruk av håndholdt mobiltelefon under kjøring, mleder politiet klokken 12.24 onsdag. Tre bilførere ilagt forenklet forelegg for slik bruk. To av de tre satt og spilte Pokémon Go på sin (-e) mobiler under kjøring. Den ene føreren hadde sågar tre telefoner i bruk, melder Troms politidistrikt.

UP har gjennomført laserkontroll i Sørdalen i Vesterålen, melder politiet ved 12.50-tiden. 5FF høyeste fart 99 km/t i 80 sone, melder Nordland politidistrikt.

Melding om røykutvikling fra en privat adresse i Ballangen, melder politiet ved 12.25.tiden. Nødetatene på vei til stedet. Alle ytr.enheter er på tur til stedet, melder Nordland politidistrikt. Brann er på stedet. Skal være snakk om tørrkoking. Ingen personer inne i leiligheten. Politiet er i kontakt med beboer, melder politiet klokken 12.35.

Melding fra NSB om et tog som har kjørt på 4-5 rein, ved 10.23-tiden onsdag. NSB har varslet reineier og Bane NOR, opplyser Nordland politidistrikt.

Politiet i Bodø vil ha øvelse i Rensåsparken og deler av sentrum i dag fram til ca 1500, meldes det 08.00-tiden. Politiet vil være bevæpnet. Øvelsen vil være merket med skilt, melder Nordland politidistrikt.

Vi dirigerer trafikken i Vikaåsen i Rana etter et trafikkuhell, melder politiet onsdag morgen i syvtiden. En varebil har kjørt ut, ingen personskade. Det er glatt i Rana-området, til obs, melder Nordland politidistrikt.

En funnet hund ble tatt hånd om i Grønnliveien i Harstad. Hunden er liten og har en kombinasjon av svart, hvit og brun farge. Dette meldte politiet tirsdag kveld.

I en trafikkontroll i Harstad tirsdag kveld ble 37 bilister kontrollert. Det ble ingen reaksjoner fra politiet.

Utrykningspolitiet har opprettet sak og iverksatt bevissikring i forbindelse med ruskjøring på E6 i Fauske tirsdag kveld. En mann i 20-årene er siktet i saken.

Mye er stjålet uten at politiet i Alta i en innledende fase kan fastslå hvor mye. I løpet av siste uke har det vært innbrud i ei hytte i Himmeldalen. I en campingbuss som sto parkert ved hytta var det også begått innbrudd.


Dette jobbet politiet med tirsdag