Vi oppdaterer gjennom dagen:

Dette jobbet politiet med fredag i Troms og Nordland

Bil traff elg.
nyheter

Personbil kjørt på elg på stedet ved E6 Bergneset/Tømmerelv - Balsfjord. Fører, dame i 40 årene, sjekkes av helsepersonell. Viltnemd varslet angående søk etter elgen. En del nedfall fra bil i vegbanen. VTS varslet om dette melder politiet i Troms rett før klokken 19 fredag kveld.

E6 ved Hergot i Ofoten: UP har avsluttet kontroll, melder politiet ved 13.40-tiden fredag. Syv bilførere bøtelagt for høg fart. En person fratatt førerkort etter kjøring i 97 km/t i 60-sone. En anmeldelse for kjøring uten gyldig førerkort, melder Nordland

Mann i 20-årene i Tromsø mistenkes for å ha stjålet en PC i fra biblioteket. Politiet søker etter mannen, melder Troms politidistrikt rett før klokken 17.30 fredag ettermiddag.

Mann i 20-årene anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort, melder poltiet ved 14.30 tiden fredag. Vedkommende ble stanset av en patrulje i det han kjørte tung motorsykkel. Fører hadde ikke førerkort for mc, opplyser Troms politidistrikt.

Mann i 40 årene i Tromsø siktet for å ha kjørt bil i alkoholpåvirket tilstand. Vedkommende ble kontrollert etter melding fra publikum om vinglete kjøring, melder Troms politidistrikt (13.37) fredag ettermiddag.

Ambulanse og politi rykker ut til trafikkuhell ved Rv 80 Grønnåsen i Bodø ved 11.30-tiden fredag. Flere biler innvollvert. Tre biler innvollvert, ikke alvorlige personskader, normal trafikkavvikling, opplyser poltiey i Nordland 12.35 fredag.

En mann i 50-årene anmeldes av politiet etter å ha kjørt uten gyldig førerkort i Balsfjord. Mannen ble stanset av politiet da han kjørte, lyder meldingen rundt klokken 1050.

Tre biler kolliderte fredag morgen i Lunheim i Tromsø. En bil endte opp stående i veibanen. Fører som forårsaket ulykken brøt vikeplikten, sier politiet. Føreren har midlertidig mistet førerkortet. Det var ingen personskader, sier politiet rundt klokken 11.

Brannvesenet i Harstad rykket ut fredag morgen rundt klokken 10 etter melding om at en person gikk forbi en bolig der det ulte fra en brannalarm i Trondenesveien. - Vi får ikke tak i eier og tar alvorlig, sa 110-sentralen først. Etter å ha rykket ut til stedet ble det klart at det var snakk om en unødig alarm. - Det var ingen røyk og ingen varme, sier 110-sentralen litt før klokken 11.

 

Nærpolitireformen har ført til at flere polititjenestemenn opplever et stort arbeidspress. Årsaken er mange arbeidsoppdrag og for får ressurser. framgår det av NRK Nordland. – Mange velger å sykemelde seg fordi de er utslitte, sier verneombud i Nordland politidistrikt, Vegard Kristiansen.

UP stoppet en bilfører i Fauske sent torsdag kveld. Føreren var mistenkt for ruspåvirkning under kjøringen og ble framstilt for blodprøve. Han ble også fratatt førerkortet.

Politiet og brann rykket ut til Kilbotn torsdag i forbindelse med melding om brann. Det viste seg å være søppelbrenning. Les alt politiet jobbet med torsdag her:

Dette jobbet politiet med torsdag