Monas idé ble konsert for beboerne på byens livsgledehjem

Der er en over ett år gammel idé Mona Stenhaug Johannesen setter ut i livet nå. På vei hjem fra ferie, satt hun på flyet, og tenkte tanken.

Glede de eldre: Kenneth Bjørkén og Mona Stenhaug Johannessen gleder seg til å gjøre noe for de eldre. Her med ett av Kenneths bilder. 

nyheter

– Jeg har lyst å lage en konsert for beboerne på byens livsgledehjem, med følgepersoner der det er nødvendig. Nå er prosjektet klart, under tittelen «Livets start og levd liv», og finner sted i foajeen på UiT Campus Harstad lørdag.

– Tanken var å lage en «reminisenskonsert», sier hun og fortsetter. En konsert som skal fremkalle minner fra livet som har vært, og livet som er i dag. Jeg var i ferd med å skulle skrive min masteroppgave i helse og sosialfaglig arbeid med eldre og var inspirert til å selv kunne bidra med frivillig innsats i møte med eldre.