Harstadselskap med 25 ansatte er konkurs

Tirsdag ble det åpnet konkurs i harstadselskapet Subnor AS.

KONKURS: Det er stille hos Subnor for tiden ettersom det er åpnet konkurs i selskapet. Ifølge Jesper Skouv, som har vært daglig leder i Subnor, skal det etableres et nytt selskap for dykkertjenester.   Foto: Ivar L. Paulsen

Det er vondt å bli snytt på denne måten.

Jesper Skouv
nyheter

Selskapet ble etablert i oktober 2015 med tanke på dykkertjenester for kunder innen oppdrettsnæringen og anleggsbransjen og hadde kunder fra Kirkenes i nord til Stavanger i sør. Selskapet hadde 25 ansatte ved konkursåpningen, de fleste dykkere.

– Selskapet hadde et stort oppdrag på renovering av fergekaier, og hadde et utestående krav på 5,4 millioner kroner mot entreprenørselskapet Implenia, forteller bostyrer Tom Ovesen.