Dette jobbet politiet med torsdag i Troms og Nordland

nyheter

Brann i bobil. Bilen står i nærheten av hus i Laukvik. Nødetater er på vei, melder politiet rett før kloikken 21.00 fredag kveld. Brannen er slukket, men det er mye røyk i området. To nabohus evakueres, beboere her innlosjeres hos venner.Brannvesenet har startet slukkingsarbeid på stedet. Foreløpig ikke spredningsfare til bebyggelse. Brannen er slukket. Brannen ble holdt til bobilen. Ikke behov for evakuering av beboere i området, melder poliiet ved 21.40-tiden torsdga kveld.

Politiet og vegtrafikksentralen blir nedringt av bilister som står i kø for å komme seg over Sandnessundbrua i tromsø. Det pågår arbeid på brua og ting tyder på at lysreguleringen ikke fungerer optimalt. Politiet er på tur til stedet for å dirigere trafikken, meldet politiey ved 20-tiden torsdag kveld.

Utagerende mann innbragt fra Bodø sentrum. Full og til sjenanse. Da politiet tok kontakt med han satte han seg opp. Endte opp i arresten, melder Nordland politidistrikt rett før klokken ni i kveld.

Trafikkuhell ved småbåthavna i Tromsdalen. Ei ung jente er påkjørt i forbindelse kryssing av gangfelt. Lettere skadet og sjekkes av ambulansepersonell på stedet. Politiet undersøker forholdet, melder politiet ved 18.30-tiden torsdag kveld. Oppdatering: Fører av bil, mann i 70 årene fikk sitt førerkort beslaglagt som følge av påkjørselen. Politiet har avhørt siktede og vitner på stedet og gjort åstedsundersøkelse. Sak opprettes, melder politiet ved 19.20-tiden torsdag kveld.

Brannvesenet i Rana har sjekket ut melding ved 19.20-tiden om svilukt på Helgelandssykehuset. Ikke brann, ikke behov for evakuering eller andre tiltak. Brannvesenet forlater, melder politiet i Nordland.

Kvinne stanset for tyveri av smykke og klokke fra gullsmed i Rana. Innhentet av løpende vekter, overlatt til politiet. Anmeldt og bortvist fra stedet vd 18.00-tiden torsdag kveld, melder Mordland politidstrikt.

Melding om to løse hester på E10 ved Osmarka i Evenes ved 16.30-tiden torsdag ettermiddag. Politiet vil forsøke å komme i kontakt med eier, melder Troms politidistrikt torsdag ettermiddag.

Politiet og brann har rykket ut til Kilbotn i Harstad  i forbindelse med melding om brann torsdag ettermiddag. Det viste seg å være søppelbrenning. Patruljen kom over et nytt forhold med søppelbrenning. Begge bål ansvarlige blir anmeldt for brudd på forurensingsloven, melder Troms politidistrikt ved 15.45-tiden torsdag.

Politistasjonen i Mosjøenhar fått inn en hannhund torsdag. Den er plukket opp i Trofors. Hvis noen savner den, ring politet på 02800, melder politiet ved 16.45-tiden torsdag ettermiddag.

Politiet har avholdt kontroll i St. Olavs gate i Harstad. Tre førere ilagt forenklet forelegg pga. for høy hastighet. 1 fører anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort og for høy hastighet. Tre førere fikk mangellapp for lys og tre førere fikk muntlig pålegg for feil lysbruk, melder Troms politidistrikt torsdag ettermiddag.

Trafikkontroll Borkenes, to bilførere ilagt forenklet forelegg for fartsovertredelse , en bilfører ilagt forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon under kjøring, fem bilførere fikk muntlige pålegg for feil på lys, melder Troms politidistrikt torsdag formiddag.

En mannlig sjåfjør i 20-årene mistet i dag førerkortet etter å ha kjørt i 106 kilometer i timen i 60-sonen i Vesterålen. Dette melder politiet klokken 11 torsdag formiddag. Nytt beslag; 92 km/t i 60 sone i dette tilfelle mann 60 årene, samt 3 FF skrevet. Gjenerell høy fart registrert, melder politiet i Nordland torsdag formiddag.

Brannvesenet rykket ut torsdag formiddag litt etter klokken 10 i forbindelse med en øving sammen med helsepersonell, politiet og Forsvaret. Øvingen foregår på Åsegarden. Øvelsen har pågått store deler av denne uken.

En 17-åring forsøkte å stikke fra politiet i Tromsdalen torsdag morgen. Føreren prøvde å stikke av fra kontroll, men ble stanset av politipatruljer på Tromsøbrua. - Fører er mistenkt for ruskjøring og framstilles for blodprøvetaking, sier politiet rundt klokken 10.

Politiet har pågrepet en ruset mann i 30-årene pågrepet for ordensforstyrrelser. Mannen er satt i arrest i Rana. Dette meldte politiet klokken 0930.

Utrykningspolitiet har stoppet en sjåfør i 30-årene mistenkt for ruskjøring. - Bevissikring er iverksatt, sier politiet i Fauske rundt klokken 0930.

På tur til Tromsø? Da skal du være klar over at politiet og Forsvaret øver i sentrum i dag. Publikum kan derfor møte både uniformer politi og militært personell og kjøretøy i øvingsområdet nord i Storgata.

En fritidsbolig i Korgen i Nordland brant ned i natt. En person ble brakt til legesjekk for eventuell røykskade, melder politiet i Nordland.

Det brant i ei driftsbygning på Engeløya i Steigen natt til torsdag. Det var 160 storfe i bygningen, flere ble reddet ut. Bygningen brant ned og det er uvisst hvor mange dyr som gikk med i brannen.

Dette jobbet politiet med onsdag