Tilbudsvarene skal til sentrum

Eurosko i Bysenteret skal selge tilbudsvarene sine i Bysenteret. Butikken i Amfi Kanebogen fortsetter som før - med fullsortiment og alle nyhetene.

ENDRINGER: Kirsti og Kjetil Kristoffersen som driver Eurosko i sentrum og i Kanebogen. Arkivfoto: Andreas Isachsen 

nyheter

Eurosko har to butikker, en i sentrum og en på Kanebogen, og det er en krevende øvelse i dagens marked. Ryktene har gått om at Eurosko akkurat nå er i ferd med å legge ned i sentrum. Det stemmer ikke, påpeker Kjetil Kristoffersen, som driver butikkene sammen med ektefellen Kirsti Kristoffersen. Han understreker at dette heller ikke er en omprofilering.

En trend?

– Nei, det blir ingen fysiske endringer. Når det gjelder framtiden til Bysenter-butikken, har jeg ingen kommentar, for vi har ikke bestemt oss. Det som er klart er at vi bruker den til å selge tilbudsvarene våre. Det har vi forsåvidt gjort en stund. Eksempelvis fjorårets modeller, og varer som er satt ned i pris. Vi kommer fortsatt til å ha et fullsortiment med de nyeste varene på markedet, men de selges i butikken i Amfi Kanebogen, forteller han.