Harstadværing vant 1,3 millioner i poker

Preben Stokkan kom på tredjeplass i en av hovedturneringenei Nottingham.
nyheter

- Preben Stokkan fra Harstad vant sist helg over 1,3 millioner norske kroner i poker under festivalen Millions UK i Nottingham. Det gjorde han etter å ha kommet på tredjeplass i en av hovedturneringene.

Det skriver Aleksander Hauge i Rush Partners Ltd. i en pressemelding.


Håver inn pokermillioner

Preben Stokkan (29) oppdaget pokerspillets finesser som 15–16-åring. I dag er han ranket som Norges beste pokerspiller.

 

Harstadværingen ble i 2017 kåret til Norges beste pokerspiller, og fikk dermed reise og turneringsbillett til en av årets største turneringer i Europa. Etter å ha vunnet 100.000 kroner for innsatsen hoppet han inn i en ny turnering og vant millionbeløpet.

Partypoker Millions UK gikk av stabelen i Nottingham denne. Den ble avsluttet natt til mandag norsk tid med finale i både Main Event og Highroller, og det var i den siste Stokkan til slutt endte på en råsterk tredjeplass.


- Jeg har alltid ventet på dette

Den ferske norgesmesteren i poker fra Harstad flytter inn i ny leilighet i London. Men først venter en stor turnering i Praha og julefeiring hjemme.

 

- Highroller er turneringen for de med ekstra peiling på kortspill. For å delta koster det gjerne det tidobbelte av normalen og turneringsfeltet er som regel vesentlig mindre, men holder til gjengjeld et skyhøyt nivå. For denne turneringen kostet det hele 100.000 kroner for å delta, men Preben Stokkan er ikke ukjent med turneringer i denne størrelsen. Han spilte fantastisk poker gjennom hele uken og kunne til slutt krone helgen med et nytt millionbeløp inn på konto og et nytt strålende resultat på en etter hvert råsterk poker-CV, skriver Hauge i pressemeldingen.