Barnesjakkurs er i gang

Her blir det mulighet for å lære seg det mest grunnleggende i sjakkspillets mysterier.

SJAKK: Magnus Carlsen skal i november på nytt kjempe for å beholde sin verdensmestertittel i sjakk. Som en opptakt til det som skal skje i november, arrangerer Harstad sjakklubb barnesjakkurs over fem tirsdager med oppstart tirsdag 9. oktober. Foto: Stein Jensen 

INSTRUKTØR: Stein Jensen.  Foto: Frank R. Roksoy

nyheter

Magnus Carlsen skal i november på nytt kjempe for å beholde sin verdensmestertittel i sjakk.  Som en opptakt til dettte, arrangerer Harstad sjakklubb barnesjakkurs over fem tirsdager. Det startet tirsdag 9. oktober, opplyser Harstad sjakklubb.

Her blir det mulighet for å lære seg det mest grunnleggende i sjakkspillets mysterier. På kurset blir barna delt inn i grupper etter nivåstyrke. Kurset vil være både for nybegynnere og viderekommende.

Sjakklubben melder at kurset vil bli arrangert på Heggen videregående skole.

Hovedinstruktør er Stein Jensen, tre ganger nordnorsk mester, norsk juniormester og mangeårig barnesjakkinstruktør. Medhjelpere blir juniorspillere fra sjakklubben.