Ny singel fra Sigrun Loe Sparboe

Og om to uker kommer albumet.

PLATEKLAR: Om to uker er Sigrun Loe Sparboe sitt nye album, «Labyrint», ute. Men allerede i dag kan du få en ny forsmak på hva som er i vente. Foto: Gro Lagesen 

nyheter

Harstadværingen Sigrun Loe Sparboe sitt nye album «Labyrint»er bare to uker unna. Allerede i går, fredag, kunne du få en ny forsmak på hva som er i vente.

«Til høsten» er tredje singel fra Sigrun Loe Sparboes tredje soloalbum.

– Denne singelen er en sval, men likevel lun hyllest til sesongen vi er på vei inn i nå, forteller Loe Sparboe om «Til høsten».

– Er du en av dem som synes denne årstida kan være tung og trist, håper jeg at det kan snu med denne låten, som et soundtrack til høsten.

Albumet slippes 28. september på Grappa Musikkforlag, og inneholder også singlene «Nordfolket» og «Lyst» som ble gitt ut tidligere i år.

Sigrun Loe Sparboe er låtskriver og sanger fra Harstad, som de siste ti årene har spilt land og strand rundt i Norge. Hun har sluppet ny musikk hvert av disse aktive årene og høstet gode kritikker. Med seg har hun her musikerne Mattias Krohn Nielsen, Jørgen Smådal Larsen, Heming Valebjørg, Sverre Tollefsen Laupstad, Kaja Fjellberg Pettersen, og Lise Voldsdal.