Satser 80 millioner på nytt helsehus: – Stor økonomisk løft for en liten kommune

Onsdag signerte Kvæfjord kommune avtalen med entreprenør Harstadbygg om bygging av nytt helsehus tilknyttet Kvæfjordheimen.

SIGNERINGSMØTE: Onsdag formiddag signerte Kvæfjord kommune avtalen om nytt helsehus med entreprenør Harstadbygg. Fra venstre: Marit Blekstad (helsefaglig rådgiver Kvæfjord kommune), Kristin Myreng Grimstad (leder teknisk kontor), Merete Hessen (administrasjonssjef), Torbjørn Larsen (ordfører), Martin Mathisen (Daglig leder Harstadbygg), Eirik Steinjord (prosjektleder Harstadbygg) og Rita Indbjør (Norconsult, prosjektleder Kvæfjord kommune). Foto: Tore Skadal  Foto: Picasa

nyheter

Administrasjonssjef Merete Hessen, er glad for at avtalen ble inngått med et lokalt firma.

– Avtalen er på 80 millioner kroner. Det er en stor økonomisk løft for en liten kommune, som de siste årene har gått i pluss. Vi har vært ute av Robek-lista det siste året og nå er en lang prosess med planer om å bygge nytt helsehus her i Kvæfjord i gang, sier Hessen.