Dette jobber politiet med torsdag i Troms og Nordland

nyheter

Saltfjellet/Mo I Rana: UP stanset fører som prøvde å unndra seg kontroll. Anmeldes for fartsovertredelse og kjøring uten førerkort. Mistanke om rus. Sak opprettet. Politiet skrev meldingen klokken 20.23.

Luftgeværskyting: Politiet i Nordland skriver på Twitter om luftgeværskyting ut av vindu i Bodø. – To menn pågrepet. Funn av litt narkotika. Anmeldelse opprettes, melder politiet 18.33.

Reisadalen: – Påkjørt elg. Ingen personskader. Noe skader på kjøretøyet. Viltnemda varslet, melder troms politidistrikt klokken 18.33.

Falt over bord: – Alle nødetater har dratt til omårdet Gisundbrua etter melding om at person har falt overbord fra båt. Personen er berget land og framstår fysisk uskadd. Fraktet til legevakta for sjekk, melder Troms politidistrikt klokken 18.06.

Brann i kjøretøy: Politiet i Nordland melder om brann i kjøretøy, Alle er kommet seg ut. Ikke meldt om personskader. Nødetatene mot stedet, skriver politiet klokken 17.16.

Laserkontroll: UP har avholdt laserkontroll i Mosjøen. Det resulterte i seks forenklet forelegg. – Høyeste fart i 60 sone var 74 km/t, melder politiet i Nordland klokken 16.53.

Tyveri: En mann er pågrepet for tyveri i Narvik. – Tatt inn til avhør. Sak opprettet, melder politiet i Nordland klokken 16.28.

Førerkortbeslag, Lavangsdalen: Troms politidistrikt melder klokken 15.58 om førerkortbeslag i Lavangsdalen. – Måling på 117,60 km/t i 80-sone, fører samtykker til beslaget. Sak opprettes.

Førerkortbeslag: – Førerkortbeslag i 30-sone ved Solneset skole. Måling på 58 km/t. sak opprettes, melder politiet i Nordland klokken 15.46.

Torsdag klokken 15 melder politiet om en trafikkulykke på Strand i Sortland. - En bil har kjørt av veien. Nødetater er på vei til stedet. Vi følger opp saken.

50 bilførere ble kontrollert da Up utførte promillekontroll på Myre i Vesterålen torsdag. Rundt klokken 1315 sier politiet at alle var edru og fikk kjøre videre.

En gummibåt ble funnet drivende i Gavlfjorden i Sortland torsdag formiddag rundt klokken 10. Politiet har ingen mistanke om at noen har forulykket. Båten er ivaretatt av politiet og mulige eiere kan ringe telefonnummer 02800.

Politi kjører utrykning i Harstad torsdag. Dette er et ledd i resertifisering av utrykningsmannskapene. Det vil derfor være både blålys å se, og sirener å høre.

En blåste rødt da politiet i Tromsø gjennomførte en promillekontroll i Tromsø sentrum sent onsdag kveld. 13 bilførere ble kontrollert og én blåsning resulterte i utslag på alkometeret, melder politiet. Vedkommende anmeldes for kjøring i beruset tilstand. Vedkommendes førerkort er beslaglagt.

I en laserkontroll på Setsåhøgda i Rognan fratok UP en 23-åring hans førerkort fordi han pådro seg nye prikker, og dermed hadde samlet opp maksimum antall.

Samme patrulje gjennomførte også laserkontroll på Fausemyran nord for Fauske. En 19-åring ble også her fratatt førerkortet på grunn av prikker. Han kjørte i 113 km/t i 80-sonen.

Dette jobbet politiet med onsdag