Vi oppdaterte gjennom dagen:

Paraglider-ulykke - mann i 50-årene skadd

Paragliding over Evenskjer.  Foto: Ivar L. Paulsen

nyheter

PARAGLIDER-ULYKKE: Politiet i Nordland melder klokken 21.12 på Twitter om ei paraglider-ulykke i Bodø. – En mann i 50-årene skadd. Sea King med lege er på stedet, melder politiet.

OVERLAST: Politiet i Nordland har stanset en bil på Fauske grunnet overlast. – Det opprettes sak på forholdet, melder etaten klokken 17.50.

TRAFIKKUHELL: Troms politidistrikt melder om trafikkuhell ved flyplassen i Tromsø. – Uvisst om det er personskade. Nødetatene på tur til stedet, melder politiet klokken 16.49.

I ei oppdatert Twitter-melding skriver politiet at det er ingen personskade. – Bilene er flyttet ut av veien. Årsaken til uhellet er ukjent, står det.

ARBEIDSULYKKE: – Politiet på Nordhus i forbindelse melding om om en arbeidsulykke. Ingen alvorlige personsakder. En person er sendt til legevakta for sjekk, melder politiet i Nordland 16.24. Hendelsen skjedde i Brønnøysund.

SJENANSE: Politiet i Nordland melder klokken 15.29 om en mann som er til sjenanse på offentlig kontor i Brønnøysund. Politiet på stedet.

VELTET: En dyretransport veltet tirsdag ved Oteren. Det var sauer om bord, og to av disse måtte nødslaktes. Rundt hundre sauer var drift i området etter ulykka i formiddag. De er nå samlet og fraktet vekk, opplyser politiet klokken 12.40.

ØVELSE: Politiet i Narvik øver i Kongens gate i dag. Det betyr at folk kan høre støy og smell fra løsammunisjon.

101 KONTROLLERT: Det var en anselig mengde bilførere som ble kontrollert i en promillekontroll i Fauske tirsdag morgen. UP kunne registrere at alle var edru.

PÅGREPET: En utenlandskregistrert bil ble stanset i en kontroll i Mo sentrum tirsdag morgen. Tre personer ble pågrepet, mistenkt for tyveri av båtmotorer. Saken etterforskes.

RUSKJØRING: En bilfører er siktet for kjøring i rus etter en trafikkontroll i Mosjøen tirlig tirsdag morgen. 25 førere ble kontrollert, og den eneste med urent mel i posen anmeldes.

Les også: Dette jobbet politiet med mandag