Sundquist fra Stafett for livet i Harstad til plateinnspilling i Tyskland:

– Glad for å kunne bidra

– Det er flott å kunne bidra.

SPILLER: Harstad-musiker Knut Erik Sundquist droppet et oppdrag på Vestlandet, for å spille for å spille for dem som var med på innspurten av Stafett for livet i Stangnes Idrettspark søndag formiddag. Nå venter plateinnspilling i Tyskland den neste uken   Foto: Tore Skadal

nyheter

Det sa Harstad-musiker Knut Erik Sundquist, etter at han hadde gjennomført sjarmøretappen i Stafett for livet, til lokale musikere som lørdag og søndag stilte opp for Kreftforeningen lokalt.

– I dag fikk jeg en varm velkomst av kirkeklokken fra Kanebogen kirke, før jeg spilte stykker av Bach. Jeg kunne ikke si nei til å spille for en så viktig sak, sier Harstad-bassisten, som hadde takket nei til en spillejobb på Vestlandet for å få spille på hjemmebane.